viernes, 3 de marzo de 2017

Ţie, bărbatul vieţii mele.


În ochii mei se-aprindea zarea
când glasul cristalin îl auzeam;
copil vei fi mereu și-mbrătiarea
mea va fi ca floarea de pe ram.

Astăzi bărbat ce viața o trăiește,
mâine părinte poate tu vei fii...
trăiește clipa: fii fericit,iubește
și să te bucuri alături de copii.
 
Poate că vremile se schimbă...
iubirile se duc și iarăși vin;
dar amintirile mereu te plimbă
prin timpuri ce nu mai revin.

Voi fi și eu o amintire poate;
se schimbă tot...poate și lumea
însă iubirea, nu te va scoate
din viața și din ființa mea.



 Dida Diana Cioponea.

 Dedicație fiului meu, bărbatul cel mai important din viața mea.


https://youtu.be/IXrvoq434Zo

3 comentarios:

  1. Te iubesca mama si multumesc pentru tot ce esti si ce faci,multumesc pentru cuvintele frumoase, faptele si iubirea neconditionata pe care doar o mama o poate purta.sa ne traiesti mult,sanatoasa si alaturi.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Abia acum am gasit comentariul. ;) Cuvintele tale fac cat o lume-ntreaga! Fericirea si iubirea mea sunteti voi,fara rezerve si diferente. Te iubeste mami si tu stii ca viata mea va apartine din clipa cand ati venit pe lume. <3 <3

      Eliminar
  2. Este un privilegiu să împărtășim lumii această mărturie miraculoasă. Aceasta este Beth Walters din Anglia. Soțul meu a divorțat de mine acum 4 luni și eram plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a schimba problemele soțului meu. Am căutat pe internet pentru ajutor cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsătoria mea și am descoperit martori minunați ai vrăjirii dragostei wight care era progresivă odată cu vrăjile sale. L-am contactat și dr. Wight mi-a spus că îmi va pregăti o vraja pentru a-l aduce înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu am avut de ales decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat să vin acasă din acea zi și până acum, am trăit liniștit. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț că acest vrăjitor are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Dr.Wight oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți probleme, contactați Dr.Wight, vă garantez 100% că vă va ajuta !!.
    E-mail: wightmagicmaster@gmail.com

    WhatsApp: +17168691327

    ResponderEliminar